Menü

Pályázásra és napelemre fel!

2018. május 31
4071

Szeretne spórolni áramfogyasztásán? Szívesen hozzájárulna a negatív környezeti hatások mérsékléséhez anélkül, hogy sötétségbe kelljen burkolóznia esténként, de hezitál a napelem rendszer ára miatt? Akkor itt az ideje pályázni!

 

Energiafogyasztás: Régen és most

A háztartásunkban fellelhető műszaki berendezések jelentős technológiai változásokon mentek keresztül mindössze néhány évtized leforgása alatt. Erre azért volt szükség, mert életstílusunkban beálló változások jelentősen megnövelték otthonunk energiaszükségletét. A piac pedig a shownak folytatódnia kell alapon, az igények visszafogása helyett inkább a hatékonyság növelésére helyezte a hangsúlyt. Így sikerült elérni, hogy egy, az 1980-as években gyártott kombinált, kétajtós hűtőszekrény közel 800-1000 kWh-os éves fogyasztása mindössze 150-200 kWh-ra szoruljon vissza.

 

Nő a hatékonyság, de nő az elvárás is

A sors fintora, hogy a berendezések alacsonyabb energiaszükséglete, nagyobb fogyasztásra buzdította az embereket. Minden tekintetben nőtt a háztartások villamosenergia-felhasználása, ami mögött többek között az elektromos készülékek számának megugrása áll. Egy napelem rendszer azonban kiváló belépő egy tudatosabb életvitel kialakításához.

 

pályázzon napelem rendszerre a takarékosság jegyében

Okosan és takarékosan


Hogyan fogjunk hozzá?

Mindennek az alapja a helyzetfelmérés, ugyanis ahány ház annyi szokás. Nálunk a jelenlegi elvárások és a potenciális jövőbeni igények adják a kiinduló pontot a napelem rendszer ár meghatározásánál.

 

Napelem rendszer ár: Mindenképp megéri

Régóta vívódik pénztárcájával azon, hogy befektessen-e tiszta energiaforrásba vagy sem? Ne pazarolja feleslegesen energiáját! A GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogramjával most egyszerűen belevághat egy életre szóló beruházásba.

 

Tekintse meg a GINOP-8.4.1/A-17 pályázatról szóló cikkünket itt.


Miért pont napelem?

A mai fogyasztói kultúra igyekszik elfeledtetni velünk, hogy a hatékonyság és az időtállóság még nem ment ki a divatból. E két tulajdonság kombinációjának ékes bizonyítéka a napelem rendszer. A háztartások szorgos energiagyűjtőjét ugyanis több évtizedes élettartamra tervezzük. Minimális karbantartási igényével, fenntartása egyszerűségével bizonyára az Ön szívébe is hamar belopja magát!