Menü

SPÓROLÁS AZ ENERGIÁN – LEHETSÉGES!

2018. január 22
4058
energia spórolás napelem rendszer ár

Ha az energiaforrásokat pazarlóan használjuk, akkor lényegében mindegy, hogy az energiaárak csökkennek-e. A lakások korszerű energetikai felújításával legalább a felét meglehetne takarítani a jelenleg elhasznált energia mennyiségének. A hazai 4,4 milliós lakásállományból a lakások 61%-ánál szorul korszerűsítésre.  A lakások felújításának első lépcsőfoka az épületek hőszigetelésében, a nyílászárók cseréjében vagy a fűtés korszerűsítésében rejlik.  Elengedhetetlen lenne e fejlesztések kivitelezése, hiszen a hazai épületek jelentős hányadában műszaki és hő technikai problémák vannak, amelyeket sürgősen orvosolni kellene a számlák csökkentése érdekében.

 

Magyarország helyzete a lakásfelújítások terén

Szerencsére ma már a Magyarországon megkérdezettek közül a legtöbben készülnek energetikai felújítást végezni az elkövetkező öt évben. Mindezt nem csupán az energia elpazarlásának csökkentése okán teszik meg, hanem a tudatos szemléletváltás miatt is. Magyarországon egyre többen vélik felfedezni a napelem rejtette lehetőségeket – ez is a tudatos fogyasztói társadalom egyik olyan alternatívája, amellyel szinte kötelező lenne élnünk.  Napelem, rendszer és ár – ez a hármasság az, ami kulcsszóként funkcionál a napelem kollektorok telepítése kapcsán.  A telepítéssel járó költségek látványosan megtérülnek a későbbiekben -  a napsütéses órák hosszának növekedése, az egyre hatékonyabb elemek, és az egész éves működés mind-mind biztosítják ezt.

 

megfizethető napelem rendszer ár
Napelem rendszer ár: Ma már megfizethető, és hosszútávon

biztosan visszatérülő költséget jelent!

 

 

A megújuló energiaforrások és az építőipar helyzete

Az építőiparra is élénkítő hatást gyakorol a potenciális energia megtakarítás – egy új építésű házra legalább 10 felújítás jut. Kompenzálási folyamatokat indított el az új építésű házak regionális egyenlőtlenségek terén – az új építések inkább Budapestet mozgatják meg, míg a komplex felújítások az alföldi régiókat.

 

Pályázati lehetőségek

Ma már rengeteg pályázati lehetőség adódik nemcsak a panel épületek, de a családi házak pályázati pénzből való felújítására egyaránt. Cégünk ebben is képes segítséget nyújtani: keresse fel honlapunkat ahol lehetősége nyílik arra, hogy saját villanyszámlája alapján tájékozódjon egy olyan napelem rendszerről, amely fedezné háztartása áramszükségleteit. Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig jelen van a munkálatokban, többszöri egyeztetéssel az Ön igényeire összpontosítunk!