Menü

TELJES KÖRŰ BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK 
-MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE IS-


Vállalatunk széles szortimenttel rendelkezik a biztosítási szolgáltatás keretén belül is. Cégünk a Generali Biztosító méltó partnereként, igyekszik kiszolgálni ügyfeleit a biztosítások területén is. Személyes ügyfélszolgálattal rendelkezünk Nyírbátor településen, ahol várjuk a már meglévő és leendő ügyfeleinket is, hogy minden biztosítással kapcsolatos problémájukban, esetlegesen felmerülő kérdéseikben segítsünk és megválaszoljuk.  

Ügyfeleink számára teljes körű biztosítást nyújtunk.

A biztosításoknak több típusa is megtalálható vállalatunk kínálatában, mint például az élet- és nyugdíjbiztosítás, az utasbiztosítás, a vagyonbiztosítás, a lakásbiztosítás, a felelősségbiztosítás és a gépjármű-biztosítás. Ezek mellett pedig a tanácsadás lehetőségét is biztosítjuk kedves ügyfeleinknek. Rendkívüli szolgáltatás, hogy cégünknél megújuló energia rendszerekre is lehet biztosítást kötni, ezért a napelemes rendszerek kiépítésekor ajánljuk ügyfeleink számára a vagyonbiztosítás lehetőségét. Kárbejelentéskor is teljes körű tanácsadást és segítséget nyújtunk ügyfeleink számára.  

teljes körű biztosítási szolgáltatás

 

Megújuló energiával kapcsolatos biztosítások

A megújuló energiába történő beruházásnál általunk forgalmazott és beépített termékek mind-mind magas minőségűek, 2-5, 10, 15, illetve egyes alkatrészek esetén akár 25 év garanciát is biztosítanak a gyártók. Fontos azonban megemlítenünk, hogy az általunk választott és megkötött biztosítás lefedi a napelemes rendszerek garanciáját, így ügyfeleink nyugodtan, hátradőlve élvezhetik a megújuló energia adta lehetőségeket.

generali biztosító

Intézze ügyeit személyre szabottan!

Érdemes felkeresni személyes kapcsolattartóinkat, és érdeklődni, hiszen személyre szabottan és kedvező feltételekkel köthetnek biztosítást, ami kár esetén természetesen meg is térül Önöknek. Weboldalunkon minden elérhetőséget megtalál, kollégáink pedig kellő hozzáértéssel és szakmai tapasztalattal adnak tájékoztatást minden kedves ügyfelünknek.