Menü

 NAPELEM RENDSZER ÁR KALKULÁCIÓJA - MA MÁR MEGFIZETHETŐ A MEGÚJULÓ ENERGIA

 

napelem rendszer ár

Legyen Ön is környezettudatos energia felhasználó a napelem rendszer segítségével!

Ma már a környezettudatos életmód egyre nagyobb helyet foglal el a hétköznapokban, amely nem csupán a hulladékok szelektív módon való gyűjtéséből áll. A különböző környezetkímélő technikák mellett a napelem rendszer beépítése az otthonunkba nem csupán egy új, zöldebb szemléletet hoz az életünkbe, de egy pénzügyileg jól megfontolt, átlagosan 8 év alatt megtérülő befektetést is! 

 

A napelem rendszer ár ma már bárki számára megfizethető, és egy hosszútávon jövedelmező lakásfejlesztési technológiát jelent!

A napelem rendszer ár összege teljességében az adott ügyfél igényeire szabott: miután megkeresett minket, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és többszöri telefonos, illetve személyes találkozást követően felvázoljuk a lakása energiaigényét kielégítő rendszer egyes elemeit, és annak költségeit. A napelem rendszer ár megállapításához elengedhetetlen tudnunk, hogy jelenleg mekkora az Ön lakásának a fogyasztása, milyen elektronikai eszközök találhatóak meg benne. Emellett felmérjük, hogy a jövőben milyen további elektronikai cikkek beszerzését tervezi ügyfelünk, hiszen a napelem rendszernek nem csupán az aktuális, de a jövőben megnövekedett fogyasztási igényeket is ki kell tudnia elégíteni. A napelem rendszer ár így függ a jövőben beszerelésre kerülő elektromos garázskapu fogyasztásától, a nyáron beszerzendő klímák energiaigényétől, hiszen olyan napelem rendszer kiépítésére kerül sor az Ön otthonában, amely mindezen fogyasztást képes a megtermelt napenergiával lefedni!

 

Napelem rendszer ár kalkulátor

 

Napelem rendszer: a tervezőasztaltól a háztetőre szerelésig

Cégünk vállalja a napelem rendszer megépítését, a tervezéstől a kivitelezésig. Amennyiben pályázat segítségével szeretne napelem rendszert kiépíteni az otthonában, úgy a pályázat megírása alatt is segítségre számíthat tőlünk: cégünk felveszi a kapcsolatot a pályázatíróval, átnézi, és a megpályázott rendszerre vonatkozó technikai információkat írásban biztosítja a dokumentumhoz. Sikeres pályázat esetén, a napelem rendszer kiépítésére vonatkozó árajánlatunk elfogadását követően, az ügyfél meghatalmazásával leadjuk a releváns szolgáltató részére a napelemes kiserőmű (HMKE) bejelentési lapot is.

 

napelem rendszer ár kalkuláció
A napelemrendszer kiépítése szoros együttműködést igényel  a megrendelő, és a kivitelező között.

 

A napelem rendszer ár a weboldalunkon található kalkulátor segítségével könnyedén kiszámítható*

A napelem rendszer kalkulátor segítségével a megfelelő adatok megadásával egy megközelítő* összeget kapunk arra vonatkozóan, hogy milyen költséget jelentene otthonunkba beépíteni egy, a jelenlegi fogyasztásunkat lefedő rendszert. Amennyiben megadja személyes elérhetőségeit a napelem rendszer ár kalkulátor megfelelő mezőiben, úgy megkeressük ingyenes árajánlatunkkal, amely tartalmazza a kiépítésre ajánlott napelemek, inverterek, és tartószerkezetek számát, a napelem rendszer és annak kiépítésére vonatkozó költségeket. Ez az ajánlat a fent említettekhez hűen egy a jelenlegi fogyasztásnál kissé magasabb energiafogyasztásra lesz megállapítva.

 

napkollektor és napelem rendszer ár
A napkollektorok egész évben a kívánt mennyiségben látják el háztartásunkat meleg vízzel.

 

De mi a különbség a napelem rendszert alkotó napelemek, és a napkollektorok között?

A napelemek a nyári tűző napsütésben, és a téli derengő napfényből is a lehető legtöbb elektromos áramot állítják elő 365 napon keresztül. A napkollektorok ezzel szemben meleg vizet állítanak elő, amelyet különböző célokra használhatunk fel, mint például otthonunk meleg vízzel való ellátása, a padlófűtés biztosítása. Sőt! A kerti medence meleg víz igényét is kielégíthetjük ezen a módon.

 

Napelem rendszer

Olyan napelem rendszert építünk ki, amely nemcsak az aktuális, de a későbbi megnövekedett fogyasztást is ki tudja szolgálni. A megújuló energiába történő invesztálás olyan beruházás, amely megtérül, hiszen minden hónapban megmarad egy bizonyos összeg a családi költségvetésben. Az általunk forgalmazott és beépített termékek magas minőségűek egyes alkatrészek esetén akár 25 év garanciát is biztosítanak a gyártók. A napelemes rendszereket karbantartásra alkalmas WIFI modullal javasoljuk megépíteni.  

 

Napkollektor

A napkollektor kiemelkedő hatásfokkal működik. Cégünk vákuumcsöves napkollektorokkal dolgozik. A vákuumcsöves napkollektorban 30 darab vákuumcső sorakozik, amelyek télen-nyáron egyaránt működőképesek. 

 

Felkeltettük az érdeklődését? Keressen meg minket ingyenes árajánlatunkért, és legyen gazdagabb egy értékteremtő befektetéssel!

Energia kalkulátor
Számolja ki, mennyibe kerülne egy rendszer, ami az egész éves villanyszámláját fedezi!
Kérem, adja meg az átlagos havi villanyszámláját, adatait és e-mail címére továbbítjuk részletes elemzésünket.
napelem:
inverter:
tartószerkezet:
0 db
0 db
0 db
0 Kw-os napelemes rendszer
0 Ft
6kw-os napelem rendszer ár
SZÉN-DIOXID MEGTAKARÍTÁS
Eddig
kg
Szén-dioxid kibocsátást spóroltak meg ügyfeleink az általunk telepített rendszerekkel