Menü

MOBILSZOLGÁLTATÁS


 
Az E. C. Energia Centrum Kft. a száz százalékban magyar tulajdonú Netfone Telecom szolgáltatásait közvetíti. Cégünk 2014 óta van jelen a mobilszolgáltatás piacán a Netfone szolgáltatással.

Egyedi mobilcsomag – 100% ügyfélközpontúság

A   Netfone Telecom saját SIM-kártyával rendelkező Magyarország első MVNO szolgáltatója. Eddig több tízezren választották a Netfone Telecomot.

A   szolgáltatást kiemelkedő, magas színvonalú technikai háttérrelbiztosítja, egyedi mobilcsomag-képzéssel, lakossági és üzleti partnerekszámára egyaránt. Mobiltelefon szolgáltatás az országos lefedettségűhálózaton keresztül vehető igénybe, így a szolgáltatás - a mobilinternetet is ideértve - ugyanazt a minőséget nyújtja, mint minden   szolgáltató.

mobilszolgáltatás egyedi mobilcsomag


Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat!

Teljeskörű szolgáltatást vehetnek igénybe kedves ügyfeleink a központiügyfélszolgálati irodában, valamint franchise partnerként az E.C. Energia Centrum Kft. 4300 Nyírbátor, Kossuth út 17. sz. alatti irodájában, ahol a nagy szolgáltatókkal ellentétben azonnalügyintézőhöz is juthatnak. A mobiltelefon szolgáltatást megkötő személylesz a jövőben a leendő ügyfél személyi ügyintézője.


üzleti mobilcsomag


Váltson kötöttségek nélkül!

Aszolgáltatásunkat igénybe vevő személy a számhordozást is választhatja,esetleg új számot is igényelhet. A mobiltelefon szolgáltatásunkhűségidővel, illetve hűségidő nélkül is egyaránt kérhető. Leendőügyfeleink számára az ügyféltől bekért régebbi mobiltelefon számlákalapján egyedi árajánlatot készítünk. Szolgáltatásunk keretében akármobil internetre akár vezetékes telefonra, vagy internet szolgáltatásrais van lehetőség!

Készülékeinkről, illetve mobil előfizetés és internet csomag ajánlatainkról részletes tájékoztatást adunk itt.

További hasznos információk: a „BLOG” és Facebook oldalunkon található.