Menü
 • Naprakész napkollektor
  2018. május 25
  5376
  Döntésnél a napelem rendszer ár mellett a használat komfortossága is górcső alá kerülhet. A napkollektor és a napelem összehasonlítási szempontjai között gyakran megjelenik azok karbantartási igénye. Fontos tisztában lennünk, hogy milyen karbantartási feladatokkal is kell majd leginkább számolnunk.
 • Mi micsoda: napelem vagy napkollektor?
  2018. május 12
  4332
  A fosszilis energiahordozók szűkössége, a túlzott felhasználásukból adódó fokozódó környezeti illetve népegészségügyi problémák hatékony megoldásért kiáltanak. A tiszta forrásból származó (vagyis környezetbarát) energiaforrásokat hasznosíthatóvá tevő technológiák ezzel párhuzamosan egyre inkább reflektorfénybe kerülnek. A napelem rendszer ár egyre többünknek kerül kitermelhető közelségbe. Az alternatív energiaforrások legjelesebb képviselői között ott vannak a napelemek -, illetve a napkollektorok.
 • A napkollektorok ára
  2018. március 23
  4154
  Miért nem kell nekünk a tiszta energia?

  Ha arról van szó, hogy az emberek miért nem élnek az alternatív energia lehetőségével, ezzel kímélve a környezetet és a tárcájukat, általában ugyanaz a válasz: DRÁGA! Függetlenül attól, hogy napelem, esetleg a szelet hasznosító erőmű vagy napkollektor árról van szó, ez a válasz.