Menü

Új-Zéland újít – újrafelhasználható energiában a csúcson!

2018. január 29
4619
Új-Zéland energiában a csúcson! napelem rendszer ár

 

Új-Zéland a teljesen megújuló energiaforrások útján

Az elmúlt években is jelentős fejlesztéseket vittek végbe Új-Zélandon – jó úton halad afelé, hogy az energiaszükségleteiket teljesen megújuló forrásokból fedezzék. 2035-ig olyan tervekkel állt elő az új miniszterelnök asszony, hogy a nagyérdemű közönségnek volt oka a meglepődésre -  az ország már eleve jól állt abban, hogy „zöldebbé” tegye környezetét, de ezekkel a tervekkel még nagyobb lépést tennének az ügy érdekében.

 

Új-Zéland jövőbeli terveiről

A rendszerük jól kiépített – a megújuló energiaforrások zömével találkozhatunk, de a következő feladat, amelyet a miniszterelnök asszony kitűzött célul, hogy olcsóvá és megbízhatóvá tegyék a rendszert. A megnövekedett fogyasztás az elmúlt években magas volt –így nem minden igény került kiszolgálásra, amin Jacinda Ardern változtatni szeretne a közeljövőben.  2016-os adatokból kiindulva, hatvanszázalékos az az arány, amit vízenergiából állítanak elő – a száraz idő sem fog ki rajtuk, akkor más módszerekkel, szénnel és gázzal viszik tovább a hálózatot. Az elektromos hálózat megtisztítása csak a tervének egy része. 2050-re ugyanis szeretné elérni, hogy az ország teljesen kibocsájtás-mentes legyen – szeretné, ha az elektromos autók váltanák fel benzines társaikat.

 

teljesen megújuló energiaforrás napelem rendszer ár
Napelem rendszer ár: Új-Zéland az egyik első ország lehet a világon amelyik a teljesen

megújuló energiaforrásokra támaszkodhat gazdasága ellátásához.

 

 

Megújuló energiát az Ön otthonába is!

A megújuló energia az Ön otthonát is érintheti – a napelem kollektorok kiépítése szakemberrel végezve, hosszútávon kiváló befektetés! Cégünk- sokéves tapasztalattal a háta mögött –olyan megoldást kínál Önnek, amely garantáltan csökkenteni fogja kiadásait! Napelem rendszer ár : felmérésünket követően a legkedvezőbb árat kínáljuk Önnek, a napelem ma már nem luxuscikk!
 Ha Önnek is fontos a tudatos energiafogyasztás, látogassa meg honlapunkat és tájékozódjon szolgáltatásainkról!

 

 

címkék: