Menü

MAGYAR LÁMPÁKKAL A BRIT VILÁGÍTÁSÉRT!

2018. január 17
4001
sainsburys led lámpa megrendelés megújuló energia

 

Saintsbury’s és General Electric együttműködés

Az éves termelést jelentősen meghaladó megrendelést kapott a nagykanizsai General Electric – az itt készülő LED-es lámpák ugyanis meg sem állnak Nagy-Britanniáig, hogy a Saintsbury’s áruházlánc több száz üzletét világítsák meg az elkövetkezendő három évben. A 2020-ig tartó időszakban, mintegy 250 ezer LED lámpát fognak felszerelni a britek egyik kedvenc áruházláncának 450 üzletében.
A mintegy 2000 dolgozót foglalkoztató zala megyei cégnél a közelmúltban kezdtek el LED-ek gyártásával foglalkozni –Távol-Keletről csak a világító chipeket szerzik be, a lámpatestekhez szükséges panelek tervezését és kivitelezését teljes egészében itthon végzik el Nagykanizsán.

 

Nagykanizsai General Electric

Nagykanizsán már értik a napelem rendszer ár kapcsolatát.

 

Egyre nagyobb jelentősége van a kültéri rendszereknek - hogy ezt az állítást bizonyítsák a cég egy olyan bemutatótermet alakítottak ki Nagykanizsán, ahol az okos technológiával összekapcsolt köztéri lámpák működését tudják bemutatni a már meglévő és leendő partnereiknek. A 600 négyzetméteres terem egy alagúttal, benzinkúttal ellátott autópálya-lehajtót és egy városi útrészletet imitál, a teljes áramszükségletet egy 6 kW teljesítményű napelem rendszer biztosítja.
Az intelligens vezérlésű lámpákat olyan speciális érzékelőkkel látják el, amelyek képesek arra, hogy a hőmérséklet, a páratartalom, a füst vagy a forgalom mérését adatokra bontsa le, így akár a forgalomirányító lámpákkal, tűzjelző-berendezésekkel és egyéb hasznos eszközökkel is zavartalan a működésük.

A teljes áramszükséglet kérdése az Ön otthonában is felmerülhet, nemcsak Nagy-Britanniában a mi szakértelmünkkel, a tervezőasztaltól a kivitelezett panelekig segítséget nyújtunk! A napelem rendszer ár pedig korán sem olyan magas, mint ahogy azt a legtöbb vevőnk gondolja –a megfelelő szakemberrel együttműködve hosszútávon gond nélkül visszatérülnek költségei.