Menü

Napelem rendszer kalkulátor

2018. március 30
6695
online napelem rendszer kalkulátor

Igen sokan elgondolkodnak azon a lehetőségen, hogy napelem rendszert telepítsenek a házukra, de ott általában megakad a dolog, hogy nem tudják hogyan is kezdjenek neki. Ki fogja megépíteni a rendszert? Hogyan is megy ez? Mennyibe fog kerülni? Állami támogatást hogyan lehet igényelni? Mire jó a napelem rendszer kalkulátor? Ezekre a kérdésekre adjuk meg most a választ. 

napelem rendszer kalkulátor magánszemélyek számára
Ma már a magánszemélyek számára is elérhető az állami pályázat napelem rendszer kiépítésére


Amennyiben napelem rendszer telepítésére adja valaki a fejét, annak fel kell keresnie minket és a kollégákkal átbeszélni, hogy milyen rendszer is a szükséges. Vagyis, mennyi az éves energiaigénye, mik az épület paraméterei stb... A következő lépésben pedig ingyen és bérmentve élőben is felmérjük az épület lehetőségeit, megtervezzük a rendszert. Viszont, ha még előzetesen szeretne tájékozódni, mielőtt bárkit is megkeresne, akkor figyelmébe ajánljuk  a napelem rendszer kalkulátorunkat, amit webolalunkon találhat meg.  Ez a kis alkalmazás az Ön havi villanyszámlájából képes visszakövetkeztetni az Ön energiafogyasztásának a mértékére. Az energia fogyasztása alapján, pedig a napelem rendszer kalkulátor kiszámolja, hogy amennyiben Ön egy napelem rendszert kíván telepíteni ahhoz hány napelem, inverter, tartószerkezet szükségeltetik. 

 

hosszú távú befektetés napelem rendszer kalkulátor
A napenergia egy hosszú távon megtérülő befektetés!

 

Fontos megjegyeznünk, hogy érdemes egy vaskosabb, vagy egy picit megnövelt áramszámlával számolni. Ennek az oka az, hogy idővel a legtöbb háztartás energiaigénye növekszik, így annak érdekében, hogy ne kelljen később újra tervezni a rendszert érdemes egy a jelenleg szükségesnél nagyobb rendszert kialakítani. Mindenképp említést kell tenni arról, hogy amennyiben Ön állami támogatással szeretné megvalósítani a rendszerét, abban az esetben mi segítünk Önnek a pályázat megírásban! Ez mit jelent? A napelem rendszerrel kapcsolatos összes szükséges technikai leírást összeállítjuk Önnek a pályázati anyagába, és amennyiben a magánszemélyeknek szóló napelem rendszer kiépítési pályázaton sikeresen szerepel, és cégünkkel építteti ki a korábban megtervezett rendszert, úgy a sikeres pályázatírásban nyújtott szolgáltatásunk díjtalanná válik.

 

Tehát elmondható, hogy a napelem rendszer telepítése ma már jóval egyszerűbb, mint korábban, és akár már percek alatt is felmérheti, hogy nagyjából mennyibe kerülhet ez Önnek, hála a napelem rendszer kalkulátorunknak. Egy ilyen rendszer igazi befektetésnek számít. Nálunk mindent egy helyen megtalál és el is intézhet az információszerzéstől a pályázaton keresztül a kivitelezésig. Ideje elszakadni az energiafüggőségtől és megindulni a zöld úton, megvédve ezzel egyszerre a környezetünket és az Ön pénztárcáját.